JOBS IN ENERGY - NIEUWS

Arbeidsmarktadviseurs geven extra aandacht aan zij-instromers in de installatietechniek


10 juli 2019 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Energiediensten,Nieuws


Jobs in Energy Nieuws | Arbeidsmarktplatform t.b.v. de energiesector

Met zijn ‘adviseurs arbeidsmarkt’ biedt OTIB ondersteuning aan werkzoekenden én aan technische installatiebedrijven die naarstig op zoek zijn naar gemotiveerde mensen.

De adviseurs vinden kandidaten, koppelen partijen aan elkaar en zorgen dat de plaatsing van een nieuwe medewerker goed is voorbereid en soepel verloopt. Adviseur arbeidsmarkt Ilona Rengelink: “Werkgevers zien vaak niet welke kansen er zijn. Wij helpen ze daarbij.”

Versterking van de technieksector
OTIB werkt als opleidings- en ontwikkelingsfonds van de technische installatiebranche aan het versterken van de technieksector. Eén van de speerpunten van OTIB is het ondersteunen van bedrijven bij de zoektocht naar geschikte medewerkers. De branche kampt met een groot tekort aan gekwalificeerde technici om het vele werk te verrichten. In totaal ondersteunen vier adviseurs arbeidsmarkt samen met regiomanagers door heel Nederland bedrijven in de installatietechniek.   Lees meer.