JOBS IN ENERGY - NIEUWS

Pitpoint maakt tankinstallaties voor alternatieve en groene brandstoffen


30 juli 2019 Facebook Twitter LinkedIn Google+ Alternatieve Brandstoffen LNG/H2,Energiediensten,Nieuws,Wind,Zon en Duurzame opwekking


Jobs in Energy Nieuws | Arbeidsmarktplatform t.b.v. de energiesector

De opslag van alternatieve brandstoffen is een stuk ingewikkelder dan die van benzine of diesel. Pitpoint in Nieuwegein maakt tankinstallaties voor brandstoffen als waterstof en groengas.

De pomp die buiten de grote bedrijfshal staat opgesteld, oogt precies als de benzinepomp die de automobilist tegenkomt bij Shell, BP of Esso. Niks bijzonders. Slang aankoppelen en tanken. Maar de brandstof die uit het apparaat van Pitpoint komt, moet een stuk vriendelijker zijn voor het klimaat. Het bedrijf uit Nieuwegein levert tankinstallaties voor alternatieve brandstoffen als waterstof, groengas, LNG en elektrische laadinfrastructuur die, mits op de juiste wijze geproduceerd, de uitstoot van CO2 flink omlaag kunnen helpen. Lees meer.