JOBS IN ENERGY - NIEUWS

Overdracht eigenaarschap Jobs in Energy


19 februari 2021 Facebook Twitter LinkedIn Google+ NieuwsOverdracht eigenaarschap Jobs in Energy

Met veel genoegen delen wij u mede dat per 1 januari 2021 AVB Holding B.V. het stokje van Jobs in Energy overgenomen heeft van de oprichters van dit jobboard, Drs. G. van Werven en Dr. ir. W. Naeije.

Dhr. B. Hendriks, Dhr. A. Roeloffs en Dhr. V. Tops, eigenaren van AVB Holding B.V., met ZKER als werkmaatschappij, gaan Jobs in Energy naar de volgende fase brengen. De oprichters van Jobs in Energy blijven wel betrokken via een Raad van Advies.  Jobs in Energy is een prachtige aanvulling op de producten en diensten van ZKER. Met dit jobboard en onze jarenlange, gezamenlijke ervaring op het gebied van personeel kunnen wij onze expertise op de banenmarkt nog verder uitbreiden voor zowel de werkgever als de werknemer!

Wat zult u de komende tijd aan veranderingen zien op Jobs in Energy?

AVB Holding B.V. hecht veel waarde aan het persoonlijk contact met zijn klanten en wij houden u dan ook graag op de hoogte van de ontwikkelingen binnen onze organisatie.

Voor 2021 staan er een aantal aanpassingen en verbeteringen gepland voor de site, wat de resultaten voor werkgevers en werkzoekenden zal verbeteren. Ook de social media van Jobs in Energy zal in een nieuw jasje worden gestoken.

Zoals u weet, is Jobs in Energy uniek in zijn kwaliteit en service. Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons klantenbestand is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid.

Dit resulteert zich onder andere in het feit dat er een aantal nieuwe partijen zich heeft gecommitteerd.  Ook onze CV-database breidt zich steeds meer uit. Kandidaten weten ons steeds beter te vinden, waardoor nog meer werkgevers en energiespecialisten elkaar op Jobs in Energy vinden.

Sluit nu uw contract bij Jobs in Energy af!

Jobs in Energy is en blijft hét arbeidsmarktplatform voor de energiesector. Wij hopen u snel als bestaande klant te spreken of als nieuwe klanten te mogen begroeten!

Vriendelijke groet,

Namens de nieuwe directie

Victor Tops                       Arnoud Roeloffs                    Bas Hendriks