AANBIEDING 2018

 

Plaats gedurende 2018 GRATIS en ONBEPERKT uw VACATURES
en word gevonden door honderden TOPKANDIDATEN!

Vacatures plaatsen via het Arbeidsmarktplatform Jobs in Energy werkt eenvoudig. Zodra u gebruik heeft gemaakt van de beursaanbieding en zich heeft ingeschreven (via onderstaand formulier) ontvangt u van ons een inlogcode.

Vervolgens kunt u via onderstaande link in zowel pakket 1 als pakket 2 onbeperkt uw vacatures zelf plaatsen. Uiteraard kan er ook automatisch gekoppeld worden met Jobs in Energy. Hiervoor brengen wij eenmalig € 500,- in rekening.  Tot slot ontvangt u van ons een bijbehorende partnercontract voor 2019.

De beursaanbieding is namelijk alleen geldig wanneer u een plus-partnerschap afsluit t.w.v. € 3.000,- voor het jaar 2019. Ook dan mag u vacatures blijven plaatsen en geniet u van alle voordelen van het partnerschap.

Meer informatie over Jobs in Energy kunt u lezen via onderstaande link. Heeft u andere of aanvullende vragen neem dan contact op met Jobs in Energy, wij helpen u graag.

Ja ik word Partner van Jobs in Energy in 2019 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

 

Schrijf je nu in en word gevonden door Jobs in Energy-werkgevers.

De eerste 50 inschrijvingen ontvangen een WakaWaka (Powerbank en Lamp op zonne-energie). Daarnaast zetten we deze kandidaten in de spotlights en brengen wij ze extra onder de aandacht bij al onze partners! Voor iedere match verlangen wij niets anders dan een korte (al dan niet anonieme) reactie zodat wij energiek door kunnen gaan 😉

 

Kandidaten in contact met bedrijven

Jobs in Energy biedt kandidaten een laagdrempelige toegang tot de energiesector. Zij kunnen op Jobs in Energy vacatures vinden van de groep bedrijven die actief zijn binnen de energiesector. Jobs in Energy biedt kandidaten de mogelijkheid om in contact te treden met deze bedrijven door te reageren op vacatures. Werkgevers kunnen via het arbeidsmarktplatform Jobs in Energy vacatures plaatsen, waarop kandidaten rechtstreeks bij de werkgever reageren. Dit zijn vacatures voor fulltime-, parttime- stage- en afstudeerfuncties.

Via Mijn Account kunnen kandidaten hun CV opslaan en publiceren in de CV-database. Werkgevers kunnen dan contact met de kandidaat opnemen wanneer zij een interessante functie hebben.