BLIX Consultancy BV
Blix

 

Blix Projecten

BLIX is Founding Partner van Jobs in Energy.

Onze klanten zijn onder meer projectontwikkelaars, wind- en zonneparkeigenaren, overheden, netbeheerders, energie coöperaties, investeerders, landeigenaren en belanghebbenden in de wind- en zonenergiesector.

Wij onderhandelen,  contracteren en leiden projecten in wind- en zonenergie op land en zee. Dit doen wij in Noordwest Europa, Noord-Amerika en Azië.

BLIX Consultancy 

Onze missie is de energietransitie te versnellen door wind- en zonenergieprojecten te optimaliseren met de inzet van excellente en enthousiaste teams, zodat kosten dalen en opbrengsten stijgen.

  • BLIX levert consultants en diensten in wind- en zonenergieprojecten op land en zee.
  • We bieden oplossingen in alle fasen van een wind- of zonproject.
  • Wij nemen deel in projectteams, bieden contract- en projectmanagement ervaring geven strategisch en financieel advies, valideren en onderzoeken de haalbaarheid.
  • BLIX voelt zich thuis in de directiekamer en op de werkvloer.

Overzicht diensten

Blix diensten

BLIX Strategisch Advies 

Wilt u toetreden of succesvoller worden in de windenergiesector? BLIX heeft meer dan 10 jaar praktijkervaring in projecten, levert supervisie, validatie en technische due diligences en biedt strategisch advies in de vorm van marktconsultaties, marktonderzoek of procesbegeleiding.

 

Wie ken jij bij BLIX Consultancy BV? 

Ken jij al mensen bij BLIX Consultancy BV? Misschien heb je al connecties bij BLIX Consultancy BV via LinkedIn. Dat kun je checken door via de link hiernaast in te loggen op je LinkedIn account. Je krijgt dan direct te zien welke connecties jij hebt bij BLIX Consultancy BV.

Het BLIX team 

Ons team is gedreven om uw windenergieprojecten te realiseren. Wij streven naar een actieve kennisuitwisseling tussen de verschillende fases van een windenergieproject. Samen met u werken we naar een optimaal resultaat voor uw project. Ons team kan bogen op jarenlange ervaring in de duurzame energiesector. Voor projectleiders, interimmanager, strategisch adviseurs, inspecteurs, omgevingsmanagers, projectmanagers op technisch en managementniveau, bent u bij BLIX aan het juiste adres.

Bedrijfscultuur 

Informeel
Innovatief
Sociaal

Locatie hoofdkantoor 

Utrecht

Actief in de branches 

Energie
Wind

Aantal werknemers 

Nationaal: 15 - 20

Social Media BLIX 

Delen