BLIX Consultancy BV

 

Blix Projecten

BLIX is Founding Partner van Jobs in Energy.

Onze klanten zijn onder meer projectontwikkelaars, windparkeigenaren, overheden en belanghebbenden in de windenergiesector,

voornamelijk in Nederland, België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

BLIX Diensten 

BLIX ondersteunt u in alle fases van de wind projectcyclus. BLIX Consultancy BV is een onafhankelijk adviesbureau in windenergie. Wij ondersteunen u door het integreren van kennis en ervaring uit alle fasen van de levenscyclus van een project. Hierdoor bereikt u de laagste energiekostprijs en de hoogste opbrengsten tegen de laagste risico’s. Wij zijn werkzaam voor marktleiders en betrokken bij onshore en offshore windparken in Noordwest Europa.

Overzicht diensten

Blix diensten

BLIX Strategisch Advies 

Wilt u toetreden of succesvoller worden in de windenergiesector? BLIX heeft de praktijkervaring in projecten, maar levert daarnaast ook strategisch advies aan organisaties in de duurzame energiesector.

 

Wie ken jij bij BLIX Consultancy BV? 

Ken jij al mensen bij BLIX Consultancy BV? Misschien heb je al connecties bij BLIX Consultancy BV via LinkedIn. Dat kun je checken door via de link hiernaast in te loggen op je LinkedIn account. Je krijgt dan direct te zien welke connecties jij hebt bij BLIX Consultancy BV.

Het BLIX team 

Ons team is gedreven om uw windenergieprojecten te realiseren. Wij streven naar een actieve kennisuitwisseling tussen de verschillende fases van een windenergieproject. Samen met u werken we naar een optimaal resultaat voor uw project. Ons team kan bogen op jarenlange ervaring in de duurzame energiesector. Voor projectleiders, interimmanager, strategisch adviseurs, inspecteurs, projectmanagers op technisch en managementniveau, bent u bij BLIX aan het juiste adres.

Bedrijfscultuur 

Informeel
Innovatief
Sociaal

Locatie hoofdkantoor 

Utrecht

Actief in de branches 

Energie
Wind

Aantal werknemers 

Nationaal: 15 - 20

Social Media BLIX 

Delen