BLIX Consultancy BV
Blix

 

BLIX is Founding Partner van Jobs in Energy.

 

Wij zijn BLIX Consultancy: een onafhankelijk adviesbureau in onshore en offshore windenergie met vestigingen in Nederland, Taiwan en Zuid-Korea. Het is onze missie om met een enthousiast en excellent team de energietransitie te versnellen om zo de kosten van windenergie te verlagen en de opbrengsten te optimaliseren.

BLIX Consultancy 

Diensten van BLIX omvatten interim-management, project- en strategisch advies in alle fasen van een windenergieproject: haalbaarheid, ontwikkeling, engineering en contracteren, aanleg, exploitatie en onderhoud en ontmanteling.

Onze Projecten 

De afgelopen 12,5 jaar zijn we betrokken geweest bij de realisatie van meer dan 20 GW offshore windenergie wereldwijd, waarbij we overheden, transmissienetbeheerders, energiebedrijven en ontwikkelaars ondersteunen met tender- en contractmanagement, stakeholdermanagement, constructiemanagement, LCOE-studies, bodemonderzoeken, due diligence rapporten en O&M-strategieën.

Wie ken jij bij BLIX Consultancy BV? 

Ken jij al mensen bij BLIX Consultancy BV? Misschien heb je al connecties bij BLIX Consultancy BV via LinkedIn. Dat kun je checken door via de link hiernaast in te loggen op je LinkedIn account. Je krijgt dan direct te zien welke connecties jij hebt bij BLIX Consultancy BV.

Het BLIX team 

Onze meer dan twintig ervaren consultants hebben in verschillende fasen van windprojecten in landen in Europa, Azië en de VS gewerkt. Ons team van hoogopgeleide techneuten houdt van aanpakken en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Al onze consultants zijn breed inzetbaar en werken vaak aan diverse projecten in verschillende fasen, waarbij ze altijd streven naar de maximaal haalbare kwaliteit.

Bedrijfscultuur 

Informeel
Innovatief
Sociaal

Locatie hoofdkantoor 

Utrecht

Actief in de branches 

Energie
Wind

Aantal werknemers 

Nationaal: 20-30

Social Media BLIX 

Delen