Dynniq | energising mobility

 

Vacatures Energie

Wij zijn Dynniq. Een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf, dat geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Dynniq is Founding Partner van Jobs in Energy.

Onze 1800 medewerkers ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden technologische oplossingen die helpen bij ons dagelijks leven. De missie van Dynniq is met geavanceerde technologie mensen en goederen ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming. Onze kennis over het managen van mobiliteit, parkeren én energie gecombineerd met onze aanpak vanuit systems engineering maken het mogelijk verschillende mobiliteits- en energiesystemen te koppelen en te managen. Zo realiseren wij een vitale en sterke infrastructuur.

De afbeelding hieronder toont de lange geschiedenis van Dynniq.

dynniq history timeline

Dynniq collega’s vertellen 

Onze focus ligt op het slim beheersen en managen van energie- en mobiliteitsstromen in de moderne samenleving. Dit doen wij met behulp van geavanceerde technologische oplossingen. Hiermee helpen wij om mensen en goederen veilig, efficiënt en duurzaam op hun bestemming te brengen. Dat doen wij op een open, betrouwbare en pro-actieve wijze waarbij ons motto is ‘We take a seat in your world’. 

Ben jij benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om bij één van de meest dynamische, high tech en innovatieve bedrijven op het gebied van mobility, energy en parking te werken? Wil jij 'a seat in our world'? Dan ben je hier op de juiste plek. Lees ook de ervaringen van huidige medewerkers over werken bij Dynniq. 

Wie ken jij bij Dynniq?  

Ken jij al mensen bij Dynniq? Misschien heb je al connecties bij Dynniq via LinkedIn. Dat kun je checken door via de link hiernaast in te loggen op je LinkedIn account. Je krijgt dan direct te zien welke connecties jij hebt bij Dynniq.

Bedrijfscultuur 

Innovatief

Duurzaam

Betrouwbaar

Dynamisch

Locatie hoofdkantoor 

Amersfoort

Actief in de branches 

Elektrotechniek,

Automatisering en

Werktuigbouw.

Aantal werknemers 

1800 medewerkers

Social Media Dynniq 

Delen