Energie Beheer Nederland B.V. (EBN)

 

Energie Beheer Nederland B.V. (EBN)

 

EBN is Founding Partner van Jobs in Energy

Energie Beheer Nederland B.V. (EBN) is een onderneming die namens de Staat investeert in de opsporing, winning en opslag van gas en olie. Op een veilige, duurzame en economisch verantwoorde wijze realiseert EBN maatschappelijke en economische waarde uit de Nederlandse ondergrond. EBN dient daarbij een publiek belang: bijdragen aan een onafhankelijke, betrouwbare energievoorziening in Nederland. We zien dat als een belangrijke maatschappelijke opdracht.

 

Hoogwaardige kennis uit uiteenlopende disciplines

EBN is georganiseerd als een matrixorganisatie met functionele afdelingen op basis van specifieke kennis. Deze werken samen in assetgroepen: multidisciplinaire teams per deelnemingsproject van opsporing en winning.

 

 

Visie en missie 

EBN is een onderneming die namens de Staat investeert in de opsporing, winning en opslag van olie en gas. EBN dient daarbij een publiek belang: bijdragen aan een onafhankelijke, betrouwbare energievoorziening in Nederland. In de visie van EBN kan aardgas op weg naar een duurzame en CO2-neutrale energietoekomst een belangrijke rol spelen tijdens de energietransitie. Gas vormt een voortdurende energie- en inkomstenbron voor Nederland en is essentieel voor een duurzame energievoorziening in Nederland. Het is ons streven om waarde te realiseren uit energiebronnen op een veilige, duurzame en economisch verantwoorde wijze.

Great place to work 2016 

Hoe is het om bij EBN te werken? We zijn in 2016 uitgeroepen tot ‘Great workplace’. Kijk voor een beschrijving van onze cultuur bij de vacaturepagina’s. Naar Werken bij EBN

Directie van EBN 

De directie van EBN bestaat uit CEO Jan Willem van Hoogstraten, Director Finance Jan Boekelman, Director Technology Berend Scheffers en Director Asset Management Thijs Starink.

Bedrijfscultuur 

Informeel
Innovatief
Sociaal

Locatie hoofdkantoor 

Utrecht

Actief in  

het opsporen, produceren en verhandelen van gas en olie en is dé partner voor olie- en gasmaatschappijen in Nederland

Aantal werknemers 

Nationaal: 80 - 90

Social Media EBN 

Delen