ENEXIS NIEUWS

 

 

MIJN VLIEGENDE START ALS ENEXIS GROEP TRAINEE!

''Als trainee bij Enexis krijg je legio kansen en mogelijkheden. Welke je pakt, dat is aan jou: je krijgt handvaten aan om te excelleren en het is aan jezelf om dat te doen.'' Femia van Stiphout, eerstejaars trainee in het Enexis Groep Traineeship vertelt over haar ervaringen bij Enexis Groep... lees meer

ENEXIS: HOE WE WAARDE CREËREN EN DELEN 

Onze stakeholders hebben verschillende behoeften. We verdiepen ons in wat ze nodig hebben en in de verwachtingen. Zo kunnen we waarde creëren. Samen hebben we materiële thema’s bepaald als input voor onze strategie. Ter illustratie hieronder een aantal stakeholderquotes en visies ten aanzien van deze thema's. Naar het volledige verslag.

 

ENEXIS HUIZEN

Ervaren hoe het is om energieneutraal te wonen? Kom inspiratie opdoen in het Enexis Huis. En ontdek hoe een slim energienet of ‘smart grid’ in een doorsnee huis werkt. Het huis voorziet volledig in zijn eigen energiebehoefte. Alle bronnen en techniek zitten in het Enexis Huis onder één dak.

Er is nu al een Enexis Huis in Zwolle en in mei 2017 openen we ook de deuren van ons nieuwe huis in Limburg. Meer over de Enexis huizen.

 

ONMISBARE ENERGIE

In onze huidige maatschappij is energie onmisbaar. Wij zien het als onze taak om onze klanten altijd van energie te voorzien. Hierdoor staan we in directe verbinding met de samenleving. Daarnaast stimuleren en helpen we onze klanten bij verduurzaming en energiebesparing. Van jong tot oud. Door educatie en inspirerende samenwerkingsverbanden vergroten we op die manier ieders energiebewustzijn. Onze educatieve programma's.

 

DE TOEKOMST VAN ENERGIE

Veel Europese landen en zeker ook Nederland zijn bezig om vorm te geven aan de energievoorziening van de 21e eeuw. Bij Enexis Groep vinden wij het inspirerend en van groot belang om samen met onze collega’s, onze klanten, ondernemers, aandeelhouders, bestuurders en wetenschappers vergezichten van onze energievoorziening te schetsen. Waar halen we over 30 jaar onze energie vandaan? Hoe brengt die energie onze maatschappij in beweging? En wat betekent dat voor onze maatschappelijke taak als netbeheerder? ... Lees meer over onze visie op.

Delen