FREQUENTLY ASKED QUESTIONS FAQ

 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS FAQ 

Onderstaand treft u FREQUENTLY ASKED QUESTIONS FAQ aan over het plaatsen van een vacature, het uploaden en bijhouden van uw cv via Mijn Account  of het reageren op een vacature via de website van Jobs in Energy. Er is ook een speciale pagina met uitleg over het plaatsen van een vacature beschikbaar.

Is het plaatsten van een vacature gratis?
Founding Partners (werkgevers) betalen een jaarlicentie en kunnen hierdoor onbeperkt vacatures op de website plaatsen. Bedrijven binnen de energiesector, kunnen, mits zij hiervoor betalen, een vacature plaatsen. Wij hanteren drie pakketten met bijbehorende financiële bijdrage, voor de geldende tarieven kunt u naar de speciale pagina op de website gaan.

Is het plaatsten van een cv gratis?
U kunt uzelf kosteloos via Mijn Account registeren en uw cv op de website plaatsen.

Mag ik als werkgever de cv’s bekijken?
Nee, dit recht is alleen voorbehouden aan de Founding Partners (werkgevers). Ook zij kunnen niet rechtstreeks in de cv Database zoeken. Zij kunnen echter wel een zoekprofiel opgeven aan Jobs in Energy, De voortgekomen cv matches kan Jobs in Energy (geanonimiseerd) toezenden.

Wanneer is mijn vacature zichtbaar?
Jobs in Energy helpt u met het invullen van uw vacatures voor en door Energy Professionals. Via de pagina vacature plaatsen wordt u stapsgewijs geholpen. Een aangeboden vacature wordt eerst in concept getoond en bij akkoord uwerzijds definitief op de website getoond.

Hoe kan ik een vacature verwijderen van de site?
Jobs in Energy helpt u met het invullen van uw vacatures voor en door Energy Professionals. Via de pagina vacature plaatsen wordt u stapsgewijs geholpen. In samenspraak worden afspraken over het werving- en selectieproces gemaakt. Ook kunt u een sluitingsdatum opgeven bij het plaatsen van een vacature. De vacature verdwijnt dan vanzelf van de site. Uiteraard kunt u altijd contact opnemen wanneer de vacature eerder verwijderd dient te worden dan de afgesproken termijn.

Kan iedereen mijn gegevens bekijken?
Nee, dit is alleen mogelijk voor de werkgever van de vacature waarop u heeft gesolliciteerd.

Ook is het mogelijk om uw cv aan te maken via Mijn Account, daarmee maakt u de gegevens in uw cv inzichtelijk voor Founding Partners (werkgevers). Wanneer u een cv creëert via Mijn Account kunt u de zichtbaarheidsstatus aangeven, waarin u bepaalt of u cv zichtbaar is of verborgen dient te blijven. Toelichting op de twee keuzemogelijkheden:

  • Zichtbaar: De Founding Partners (werkgevers), die een zoekprofiel hebben toegezonden aan Jobs in Energy en op basis daarvan een match hebben met uw cv kunnen uw cv bekijken, u koppelen aan specifieke banen en hun interesse kenbaar maken. 
  • Verborgen, uw cv is niet zichtbaar. U kunt echter met uw inactieve cv nog steeds solliciteren naar vacatures en uw interesse kenbaar maken.

Is mijn cv openbaar?
Uw cv is niet openbaar.

Ik kan niet inloggen
Indien u het wachtwoord bent vergeten, kunt u via de pagina Login Kandidaten, reset wachtwoord het wachtwoord vernieuwen. Binnen enkele ogenblikken treft u in uw mailbox een e-mail met daarin een link naar onze website. Deze klikt u aan en vervolgens kunt u een nieuw wachtwoord opgeven.

Moet ik uitloggen?
De enige en juiste manier om te zorgen dat niet iemand anders bij jouw gegevens kan, is door op uitloggen te klikken en daarna de browser te sluiten als je klaar bent.

Hoe kan ik een cv maken en solliciteren?
Om te solliciteren kunt u direct op een vacature reageren en uw cv uploaden. Om gevonden te worden door de founding partners (werkgevers) wanneer zij een zoekprofiel indienen bij Jobs in Energy dient u een cv aan te maken in onze CV-Dataroom. Hiervoor moet u ingelogd zijn, daarna gaat u via Mijn Account naar Mijn cv. Vul de gegevens in die u wilt delen met een werkgever en klik onderaan op opslaan.

Waarom hoor ik niets op mijn sollicitatie?
De organisatie van uw keuze, waar u een reactie heeft achtergelaten via Jobs in Energy zal zelf de vacature-afhandeling op zich nemen. Echter, wij hebben geen controle over de verdere afhandelingsprocedure van de organisatie.

Heeft u aanvullende vragen?
Al uw vragen, opmerkingen of suggesties heeft. Neemt u dan contact met ons op, wij helpen u graag. Voor contact met ons kunt u gebruik maken van het reactieformulier.

 

Wilt u meer informatie over het plaatsen van vacatures of bent u benieuwd naar onze actuele vacatures kijk dan op onze website.

Heeft u een andere of aanvullende vragen neem dan contact op met Jobs in Energy, wij helpen u graag. 

E: support@jobsinenergy.nl