GasTerra Energizing the Future

 


GasTerra is groothandelaar in gas. We kopen gas van binnen- en buitenlandse producenten en op de vrije gasmarkt. Onze klantenkring bestaat uit energiebedrijven, industrieën en andere grootafnemers. GasTerra is Founding Partner van Jobs in Energy.

Daarnaast biedt de onderneming diensten aan die gerelateerd zijn aan de gashandel. Dankzij onze sterke inkooppositie zijn we een belangrijke schakel in de Nederlandse en West-Europese energievoorziening.

GasTerra is gevestigd in een kantoorpand in de binnenstad van Groningen. Het gebouw, dat uit de jaren tachtig dateert, werd in 2012 volledig gerenoveerd en gemoderniseerd. De installatie van onder meer zonnepanelen, driedubbel glas, warmte-koude-opslag en led-schermen zorgden ervoor dat het pand het hoge energielabel A+ heeft gekregen. Dit sluit aan bij GasTerra’s streven om de belasting op het milieu ten gevolge van zijn bedrijfsvoering zo laag mogelijk te houden. Op 4 april 2013 werd het pand officieel geopend door (toen nog) prins Willem-Alexander.

Het nieuwe werken en het nieuwe reizen 

Economie, politiek, rechten, technologie en milieu: het hoort allemaal bij de energiesector. En op al die vlakken staan we voor grote uitdagingen als we ook in de toekomst aan de energievraag willen blijven voldoen. De energiesector is dus een dynamische omgeving om in te werken.

Een andere 'uitdaging' is het nieuwe werken. Hoe ga je hiermee om en hoe reis je naar kantoor wanneer de parkeerplekken alleen voor bezoekers zijn? Bekijk deze korte films waarin Zwanet Mulder een dag worden gevolgd.

 

Wie ken jij bij GasTerra? 

Ken jij al mensen bij GasTerra? Misschien heb je al connecties bij GasTerra via LinkedIn. Dat kun je checken door via de link hiernaast in te loggen op je LinkedIn account. Je krijgt dan direct te zien welke connecties jij hebt bij GasTerra.

Testimonial Thijs van Hittersum, accountmanager 

‘Het viel me meteen op hoeveel verantwoordelijkheid je krijgt als medewerker en hoe behulpzaam collega’s zijn’

Nadat ik mijn studie Bedrijfskunde heb afgerond, ben ik in 2008 bij GasTerra gaan werken. Mijn eerste functie was op de afdeling Marktonderzoek. Dit was erg prettig, omdat hier de ruimte wordt geboden om de energiemarkt goed te leren kennen. Daarnaast krijg je snel met veel verschillende afdelingen binnen het bedrijf te maken. Hier viel het mij meteen op hoeveel verantwoordelijkheid je hier krijgt als medewerker en ook hoe behulpzaam collega’s zijn. Vervolgens ben ik als analist gaan werken op een commerciële afdeling. Hier ondersteun je de accountmanager in de onderhandelingen en heb je zelf ook veel klantcontact.

Bedrijfscultuur 

Innovatief

Duurzaam

Doelmatig

Dynamisch

Locatie hoofdkantoor 

Groningen

Actief in de branches 

Aardgas

Aantal werknemers 

200 medewerkers

Social Media GasTerra 

Delen