Hoe werkt het arbeidsmarktplatform Jobs in Energy?

 

Arbeidsmarktplatform voor de energiesector

Vooraanstaande bedrijven in de energiesector hebben het mede mogelijk gemaakt dit online arbeidsmarktplatform te lanceren dat vraag en aanbod van werk bij elkaar brengt www.jobsinenergy.nl . De doelstelling van Jobs in Energy is om de arbeidsmarktontwikkelingen in de energiesector toegankelijker en transparanter te maken voor kandidaten en werkgevers.

Kandidaten in contact met bedrijven

Jobs in Energy biedt kandidaten een laagdrempelige toegang tot de energiesector. Zij kunnen op Jobs in Energy vacatures vinden van de groep bedrijven die actief zijn binnen de energiesector. Jobs in Energy biedt kandidaten de mogelijkheid om in contact te treden met deze bedrijven door te reageren op vacatures. Werkgevers kunnen via het arbeidsmarktplatform Jobs in Energy vacatures plaatsen, waarop kandidaten rechtstreeks bij de werkgever reageren. Dit zijn vacatures voor fulltime-,  parttime- stage- en afstudeerfuncties. Helaas is er weinig aanbod v.w.b. zzp-posities.

Gekwalificeerde kandidaten

Het arbeidsmarktplatform biedt werkgevers binnen de energiesector de unieke mogelijkheid zeer gericht te zoeken op gekwalificeerde kandidaten. Bedrijven plaatsen hun vacatures in het hart van hun doelgroep. Bedrijven bereiken relevante kandidaten tevens door gericht te zoeken in de CV-database met potentiële kandidaten. Jobs in Energy recruit of bemiddelt niet. De Werkgever zal zelf de vacature-afhandeling op zich nemen.

Via Mijn Account kunnen kandidaten hun CV opslaan en publiceren in de CV-database. Werkgevers kunnen dan contact met de kandidaat opnemen wanneer zij een interessante functie hebben.

Grote vervangingsvraag

Door vergrijzing ontstaat een steeds grotere vervangingsvraag naar personeel in de energiesector. Daarnaast is er een sterke groei op het gebied van duurzame energie die leidt tot de vraag naar gespecialiseerd personeel. De roep om vakmensen in zeer uiteenlopende specialismen, functieniveaus en regio’s is luid.

Opleidingsplatform

Daarnaast heeft Jobs in Energy de ambitie om hét opleidingsplatform te worden in de energiesector. De  energietransitie zal leiden tot nieuwe functies, waaraan andere eisen worden gesteld. Er zullen competenties moeten worden versterkt en ontwikkeld.

Nieuws

Naast relevant nieuws uit de energiebranche dat gedeeld wordt via het arbeidsmarktplatform Jobs in Energy wordt er ook nieuws van de partners gedeeld. Via bedrijfspresentaties op Jobs in Energy maken bedrijven actuele en toekomstige ambities toegankelijk voor een relevante groep potentiële kandidaten.

Voor Kandidaten, Afstudeerders en Stagiaires

Heeft u echter belangstelling voor 1 van onze vacatures, check de vacatures en reageer dan snel rechtstreeks bij de werkgever via de solliciteer direct knop.

Kent u iemand in uw netwerk waarvoor www.jobsinenergy.nl wellicht interessant is, aarzel dan niet deze informatie door te geven.

Voor Werkgevers

Jobs in Energy beoogt vraag en aanbod bij elkaar te brengen, bedrijven in de gelegenheid te stellen zich op de arbeidsmarkt te presenteren en belangstellenden hun wensen kenbaar te laten maken. Voor meer informatie over het plaatsen van losse vacatures kijkt u op het overzicht vacaturepakketten.  (Vacatures voor relevante leer-werkplekken voor studenten op WO-, HBO- en MBO-niveau plaatsen wij gratis op onze site.)

Partners

Met trots presenteren wij onze partners. Partners van Jobs in Energy hebben samen dit online arbeidsmarktplatform mogelijk gemaakt met het doel de arbeidsmarktontwikkelingen in de energiesector toegankelijker en transparanter te maken. Meer informatie over onze Partners leest u via de afzonderlijke Partner-Pagina's. Heeft u zelf interesse om partner te worden neemt u dan contact met ons op.