INRUSH

 

Inrush

 

 

Inrush is Knowledge Partner van Jobs in Energy

Inrush verzorgt opleidingen waarbij bewustwording, kennis en vaardigheden worden ontwikkeld om veilig om te gaan met, en werkzaamheden uit te voeren aan elektrische installaties.

Energie in goede banen 

Inrush is in het jaar 2000 opgericht door 2 docenten met veel ervaring in veiligheidsopleidingen in diverse sectoren. Wij verzorgen nu (Stipel) veiligheidsopleidingen, zowel in de laag- als hoogspanning met 12 docenten voor ruim 2000 cursisten per jaar. Dit doen wij op 3 eigen locaties (Heemskerk, Oude Tonge en Maasdijk), op 2 gastlocaties (Arnhem en Leeuwarden) en op klantlocaties. Inrush heeft veel kennis en ervaring in de offshore, energiebedrijven (opwekking en distributie), windenergie, ziekenhuizen, installateurs en tractiebedrijven.

Er zijn samenwerkingsverbanden met Edistra, Zaam, Van Veelen Gasopleidingen, Certiprotect en het GOA zodat we klanten een breed spectrum aan (veiligheids)opleidingen kunnen bieden zoals PCE VIAG, ATEX, NEN1010 en Inspecties.

Tot onze uitgebreide klantenkring horen bedrijven als Stedin, Shell, TataSteel, Engie, Alliander, Essent, Vestas, Spie, Croon, Petrogas, GVB, HTM, Waternet, Actemium, Joulz, RET, PWN, Hollands Noorderkwartier, AMC, VU, MCA, ECT, Albemarle, Cogas, Westland Energy en NUON.

Inrush Missie en visie 

Wij geloven in onze veiligheidsopleidingen. De procedures die wij doceren helpen mensen en bieden zekerheid om te gaan met de risico’s bij werken met elektriciteit, zodat ze aan het eind van de dag weer gezond naar huis gaan.

Wij geloven in onze veiligheidsopleidingen. De procedures die wij doceren helpen mensen en bieden zekerheid om te gaan met de risico’s bij werken met elektriciteit, zodat ze aan het eind van de dag weer gezond naar huis gaan.

Visie

Onze opleidingen bestaan voor een groot deel uit praktijkopdrachten, die een goed beeld geven van risico’s en maatregelen in de elektrotechniek.

Theorie en technisch personeel is niet altijd een makkelijke combinatie, daarom bieden wij ondersteuning door e-learning.

Inrush is een klankbord voor cursisten en opdrachtgevers teneinde het geleerde synchroon te laten lopen met de dagelijkse praktijk. We betrekken beiden om te komen tot een optimaal veiligheidsbeeld voor de risico’s in de elektrotechniek.

Wie ken jij bij Inrush? 

Ken jij al mensen bij Inrush? Misschien heb je al connecties bij Inrush via LinkedIn. Dat kun je checken door via de link hiernaast in te loggen op je LinkedIn account. Je krijgt dan direct te zien welke connecties jij hebt bij Enexis.

Opleidingen 

Wij geloven in onze veiligheidsopleidingen. De procedures die wij doceren helpen mensen met zekerheid om te gaan met de risico’s die horen bij het werken met elektriciteit. De opleidingen die wij verzorgen bestaan altijd uit een theoretisch en een praktisch deel. Wij bieden diverse ondersteunende vormen van leren, zoals e-learning en extra lesondersteuning. Per opleiding geven we een indicatie van het aantal studie-uren.

Inrush biedt naast Stipel gecertificeerde opleidingen voor hoog- en laagspanning nog meer specifieke opleidingen aan. Wij kunnen voor uw bedrijf ook maatwerk opleidingen realiseren. Flexibiliteit in planning is de grote kracht van Inrush.

Voor de PCE-opleidingen is een vooropleiding noodzakelijk, voor de overige opleidingen niet.

Werken bij Inrush 

Inrush BV groeit en wij zijn op zoek naar geschikte docenten. Inrush is een dynamisch bedrijf, en werkt op diverse locaties in Nederland en daarbuiten.

Wij zoeken kandidaten met het volgende profiel:

  • bij voorkeur een HBO-elektrotechniek achtergrond, of vergelijkbaar werk- en denkniveau;
  • aantoonbare ervaring met industriële elektrotechnische processen en hoogspanningstechniek;
  • ervaring in het opleiden van personeel;
  • competenties: pro-actief, zelfvertrouwen, klantgericht, dienstverlenend, teamspeler, hands-on mentaliteit.

Vanzelfsprekend bieden wij u een passend pakket arbeidsvoorwaarden en een gedegen inwerkperiode aan in een zeer stabiel en groeiend bedrijf.

Ook als u reeds met pensioen bent, maar graag als flexibele docent af en toe een cursus wilt geven, nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen op 0251-750262, maar u kunt ook uw cv sturen naar info@inrush.nl.

Bedrijfscultuur 

Informeel
Innovatief
Sociaal
Educatief

Locaties 

Heemskerk (Regio Amsterdam), 

Maasdijk (Regio Rotterdam),

Oude Tonge (Regio Zuid-Holland Zuid)

Actief in de branches 

Opleiding
Energie
Techniek
Hoogspanning

Aantal werknemers 

Nationaal: tussen 30 - 50

Social Media Inrush 

Delen