PERSBERICHT JOBS IN ENERGY

 

PERSBERICHT JOBS IN ENERGYPERSBERICHT JOBS IN ENERGYPERSBERICHT JOBS IN ENERGYPERSBERICHT JOBS IN ENERGY

Oprichting arbeidsmarktplatform Jobs in Energy voor de energiesector  

Samen met onze eerste partners, een aantal vooraanstaande bedrijven in de energiesector, lanceert Jobs in Energy een online arbeidsmarktplatform dat de arbeidsmarktontwikkelingen in de energiesector toegankelijker en transparanter maakt. Jobs in Energy is te vinden op www.jobsinenergy.nl

Het initiatief biedt kandidaten een laagdrempelige toegang tot de energiesector. Zij kunnen op Jobs in Energy vacatures vinden van een omvangrijke en voorname groep bedrijven die actief zijn binnen de energiesector. Jobs in Energy biedt kandidaten de mogelijkheid om in contact te treden met deze bedrijven door te reageren op, of te informeren naar vacatures.

Jobs in Energy biedt werkgevers binnen de energiesector de unieke mogelijkheid zeer gericht te zoeken op gekwalificeerde kandidaten. Bedrijven binnen de energiesector nodigen wij uit tot het plaatsen van vacatures in het hart van hun doelgroep. Bedrijven bereiken relevante kandidaten tevens door gericht te zoeken in onze databanken met potentiële kandidaten. Bedrijfspresentaties op Jobs in Energy maken uw actuele en toekomstige ambities toegankelijk voor een relevante groep potentiële kandidaten.

De energiesector is volop in beweging. Dit biedt volop kansen voor bedrijven èn voor werknemers binnen en buiten de sector. Door vergrijzing ontstaat een steeds grotere vervangingsvraag. Daarnaast is er een sterke groei op het gebied van duurzame energie die leidt tot de vraag naar gespecialiseerd personeel. De roep om vakmensen in zeer uiteenlopende specialismen, functieniveaus en regio’s is luid.

Daarnaast heeft Jobs in Energy de ambitie om hét opleidingsplatform te worden in de energiesector. De energietransitie zal leiden tot nieuwe functies, waaraan andere eisen worden gesteld. Er zullen competenties moeten worden versterkt en ontwikkeld.

Jobs in Energy onderzoekt en publiceert samen met haar partners relevante arbeidsmarktontwikkelingen binnen de energiesector. Deze publicaties bieden kandidaten èn bedrijven een unieke kijk op actuele en toekomstige ontwikkelingen die het werken in de energiesector beïnvloeden.

Indien u geïnteresseerd bent in de diensten van Jobs in Energy en haar partners, dan nodigen wij u graag uit voor een nadere kennismaking. U kunt dit doen door contact met ons op te nemen.

Lees ook het artikel van Energeia: Vacaturesite voor energiesector moet arbeidsmarktkrapte oplossen


NOOT VOOR DE REDACTIE (niet voor publicatie) Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mariska van Wensem (Operational Manager) van Jobs in Energy: telefoon 010-3400716, email: support@jobsinenergy.nl.

 

Geachte Energie relatie,

Arbeidsmarktplatform JOBS IN ENERGY  is een  nieuw initiatief binnen de energiesector.

Het platform biedt werknemers en werkgevers toegang tot elkaar bij het vervullen van vacatures.

 

De volgende bedrijven hebben Jobs in Energy mogelijk gemaakt:

 

 

 

Deze pagina delen via: