TARIEVEN

Vacature plaatsing

Bedrijven die geen partner worden kunnen kiezen voor het plaatsen van losse vacatures. Deze vacatures worden gepubliceerd op onze website en worden vervolgens gedurende 60 dagen getoond. U kunt hierbij kiezen uit onderstaande pakketten. Het plaatsen  van vacatures werkt eenvoudig. Jobs in Energy helpt u er graag mee . Wilt u meer informatie over het plaatsen van uw vacatures, neem dan contact op met Jobs in Energy.

vacaturepakket 2019 jobs in energy

Pakket 1

Het pakket 1 € 350,- (excl. BTW)

Toelichting bij de pakketten 1 en 2 bijbehorend bij de bovenstaande tarieven:

  • De vacature staat 60 dagen online, d.w.z. dat uw vacature gedurende 60 dagen online zichtbaar en beschikbaar is.
  • U kunt op eenvoudige wijze uw bedrijfslogo toevoegen.
  • De vacature wordt gedeeld via sociale media (LinkedIn +45.000 volgers in het hart van de doelgroep, Twitter en Instagram).
  • De vacature wordt gecontroleerd op en geoptimaliseerd met de juiste trefwoorden, zoekmachine optimalisatie SEO.
  • Een uitgelichte vacature staat gedurende 60 dagen permanent in de vacaturedatabank.
  • Vermelding van uw vacature in onze nieuwsbrief.
  • Via de automatische vacature-alert wordt uw vacature verzonden naar de aangemelde kandidaten.
  • U ontvangt views- en responsstatistieken.

Pakket 2

Het Pakket 2 verstrekken wij gratis voor relevante vacatures t.b.v. stageplaatsen. Onder "stage" verstaan wij relevante leer-werkplekken voor studenten op WO-, HBO- en MBO-niveau.

 

Maatwerk

Bent u niet alleen bezig met vacatures, maar ook met employer branding, naamsbekendheid of andere campagnes? Wij verzorgen een maatwerk oplossing en gebruiken de juiste middelen om een waardevolle bijdrage te leveren aan uw doelstellingen.

Zo plaatsen wij uw banner op de homepage voor € 100,- * onder het kopje partner in de draaicarousel. 1 van de overige pagina's geldt een tarief van € 75,-* voor een vertoning van 1 maand. Er wordt doorgelinkt naar uw eigen website. Daarnaast zijn er advertentiemogelijkheden in onze nieuwsbrief, wij lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek. Voor € 1.000,-* vertonen wij uw banner gedurende één jaar en heeft u tevens een eigen partnerpagina.

Contact

Wilt u meer informatie over het plaatsen van uw vacatures, onze maatwerkoplossingen of hoe u onze partner kunt worden, neem dan contact op met Jobs in Energy. E: support@jobsinenergy.nl

Partner

Bedrijven kunnen zich aanmelden als partner van Jobs in Energy. Partners kunnen vacatures plaatsen, maar hebben ook andere voordelen. Op de homepage is voor partners een bannerpositie beschikbaar voor een bedrijfslogo. Elke partner beschikt over een partner-pagina, dit is het online digitale visitekaartje. Alles wat onze partner hier invult wordt zichtbaar voor andere partners en bezoekers in het hart van de energie-doelgroep. Daarnaast kunnen nieuwsitems worden doorgeplaatst naar de nieuwsbrief en doorgelinkt naar de sociale media sites. Partners hebben toegang tot de CV-dataroom.

 

Voor Jobs in Energy zijn partners waardevol. We doen er alles aan om partners tevreden te stellen. Daarom betrekken we partners actief bij de verdere ontwikkeling van Jobs in Energy.

 

Jobs in Energy beschikt inmiddels over een hoogwaardig gevulde CV-Dataroom . Toegang wordt verleend aan de Partners van Jobs in Energy. Hiervoor kunnen aanvullende pakketten worden afgenomen. 20 cv's bekijken € 200,-* (1 maand geldig). 50 cv's bekijken € 450,- (2 gebruikersaccounts, 2 maanden geldig). Is er een match dan zal (indien de kandidaat hiermee instemt) een contactmoment tot stand worden gebracht door middel van het versturen van zijn of haar cv.

Partnerschap kan vanaf € 2.000,- tot € 5.000,- per jaar. Afhankelijk van het aantal vacatures. Wij laten de partners daar graag zelf een inschatting van maken. Onderstaand een voorgestelde staffel.

Basic max. 15  vacatures € 2.000,-*

Plus onbeperkt aantal vacatures  € 5.000,-*

*(excl. BTW) per jaar

 

Jobs in Energy, Jaarlicentie partner