TARIEVEN

TARIEVEN

Toelichting bij de pakketten 1 en 2 bijbehorend bij de bovenstaande tarieven:

 • De vacature staat 60 dagen online, d.w.z. dat uw vacature gedurende 60 dagen online zichtbaar en beschikbaar is.
 • U kunt op eenvoudige wijze uw bedrijfslogo toevoegen.
 • De vacature wordt gedeeld via sociale media (LinkedIn +35.000 volgers in het hart van de doelgroep, Twitter en Facebook).
 • De vacature wordt gecontroleerd op en geoptimaliseerd met de juiste trefwoorden, zoekmachine optimalisatie SEO.
 • Een uitgelichte vacature staat gedurende 60 dagen permanent in de vacaturedatabank.
 • Vermelding van uw vacature in onze nieuwsbrief.
 • Via de automatische vacature-alert wordt uw vacature verzonden naar de aangemelde kandidaten.
 • U ontvangt views- en responsstatistieken.

Het Pakket 2 verstrekken wij gratis voor relevante vacatures t.b.v. stageplaatsen. Onder "stage" verstaan wij relevante leer-werkplekken voor studenten op WO-, HBO- en MBO-niveau.

Maatwerk

Bent u niet alleen bezig met vacatures, maar ook met employer branding, naamsbekendheid of andere campagnes? Wij verzorgen een maatwerk oplossing en gebruiken de juiste middelen om een waardevolle bijdrage te leveren aan uw doelstellingen.

Zo plaatsen wij uw banner op de homepage voor € 100,- * onder het kopje partner in de draaicarousel. 1 van de overige pagina's geldt een tarief van € 75,- voor een vertoning van 365 dagen. Er wordt doorgelinkt naar uw eigen website. Daarnaast zijn er advertentiemogelijkheden in onze nieuwsbrief, wij lichten dit graag toe in een persoonlijk gesprek.

*(excl. btw)

Partner

Bent u geïnteresseerd om een Partner te worden van Jobs in Energy? De voordelen zijn legio, u betaalt eenmalig een jaarlicentie en mag een jaarlang vacatures plaatsen. U heeft extra promotie mogelijkheid op de homepage, partnersite en in de nieuwsbrief en u heeft toegang tot de cv Databank van de Energy Professionals.

Alle voordelen voor het partnerschap van Jobs in Energy:

Elke Partner van Jobs in Energy beschikt  over een eigen partnerpagina. Daarin kan het bedrijfsprofiel worden aangemaakt en evenementen worden aangekondigd. Maar ook de visie op de arbeidsontwikkelingen, ander relevant nieuws en de corporate values kunnen hier worden geplaatst. De online partnerpagina is het digitale visitekaartje. Alles wat wordt íngevuld, wordt zichtbaar voor andere partners en bezoekers in het hart van de doelgroep.

Daarnaast kunnen in overleg nieuwsitems worden doorgeplaatst naar de nieuwsbrief en doorgelinkt naar de sociale media sites. Tevens mogen Partners onbeperkt vacatures plaatsen. Daarnaast krijgt een partner een bannerpositie op de homepage en worden de vacatures ook getoond op de homepage in de vacature-carrousel.

Daarnaast beschikt Jobs in Energy inmiddels over een hoogwaardig gevulde CV-Dataroom waarnaast de vacatures van de Founding Partners worden gelegd. Is er een match dan zal (indien de kandidaat hiermee instemt) een contactmoment tot stand worden gebracht door middel van het versturen van zijn of haar cv.

Partnerschap kan vanaf € 1.500,- tot € 5.000,- per jaar. Afhankelijk van het aantal vacatures. Wij laten de partners daar graag zelf een inschatting van maken. Onderstaand een voorgestelde staffel.

Basic              <10 vacatures per jaar                 € 1.500,-

Plus                 10 – 40 vacatures per jaar          € 3.000,-

Premium        > 40 vacatures per jaar                € 5.000,-

De statistieken van Jobs in Energy:

 • Unieke bezoekers per maand + 30.000
 • LinkedIn contacten +35.000
 • Doorplaatsing naar andere Sociale Media(Instagram, FaceBook, Twitter)
 • Pageviews per maand + 250.000
 • Aantal vacatures op de site + 500
 • CV’s in DataBase +500
 • 18 partners met een jaarcontract.
 • + 50 relaties met meerdere losse vacatures.

Contact

Wilt u meer informatie over het plaatsen van uw vacatures, onze maatwerkoplossingen of hoe u onze partner kunt worden, neem dan contact op met Jobs in Energy.

T: +31 (0)10-340 0716  E: support@jobsinenergy.nl

Deze pagina delen via: