WERKEN BIJ ALLIANDER
vacature energy

 

 

Alliander is Founding Partner van Jobs in Energy.

Voor ons zijn drie kernwaarden belangrijk: sensitief, samen en slim. Iedere dag voeren we met passie ons werk uit en zoeken we naar innovatie oplossingen om onze dienstverlening te verbeteren. Wil jij in een inspirerende omgeving werken? Samen met hardwerkende collega’s die hart hebben voor energie? Een omgeving met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en de ruimte om ideeën te ontwikkelen? Kom dan solliciteren!

Onze business 

Om bij het begin te beginnen: wij zijn een energie-expert met ondertussen al ruim 100 jaar ervaring. Dagelijks houden wij ons bezig met het beheren en aanleggen van kabels en leidingen, die stroom en gas leveren aan miljoenen Nederlandse woningen en bedrijven in de regio’s Noord, Oost en West. Een groot deel van onze collega’s is 24/7 bezig met het onderhouden van de energienetten en het oplossen van storingen.

Alliander virtual reality of 360º aan het werk 

Het tekort aan technici en de onbekendheid van de energiesector zijn voor Alliander aanleiding geweest om technici met speciaal ontwikkelde VR 360° films, kennis te laten maken met het netwerkbedrijf en de energiesector. Alliander recruitment is met het gebruik van VR één van de eerste bedrijven die VR/360 voor werving inzet. Initiatiefnemer Marnix de Groot: “Vanuit recruitment zijn we voortdurend bezig om mensen te  vertellen en laten ervaren hoe mooi het is om bij Alliander te werken”. Elke dag houden de technici  van Alliander het energienetwerk in de allerbeste staat. Ze leggen aan, ontwerpen, sluiten aan, bouwen, repareren of lossen op.  “Maar niet iedereen ziet hoe machtig mooi ons werk is…. hoog in die mast, in dat middenstation, in de sleuf of achter de tekentafel” licht Roeland van Laer (Manager Recruitment) toe.  Daarom heeft het bedrijf een VR experience ontwikkeld. Zes unieke 360 graden VR films over het werk van technici.

Wie ken jij bij Alliander? 

Ken jij al mensen bij Alliander? Misschien heb je al connecties bij Alliander via LinkedIn. Dat kun je checken door via de link hiernaast in te loggen op je LinkedIn account. Je krijgt dan direct te zien welke connecties jij hebt bij Alliander.

Delen