WERKEN BIJ ARCADIS
vacature energie

 

Arcadis is Founding Partner van Jobs in Energy.

Van klimaatverandering tot razendsnelle verstedelijking. Onze wereld wordt steeds complexer. De ruimte in steden moet optimaal worden benut en onontgonnen land moet bewoonbaar worden gemaakt. Juist op deze terreinen creëren wij buitengewone en duurzame oplossingen. Onze mensen werken gezamenlijk aan het creëren van meerwaarde door gebouwde en natuurlijke elementen naadloos in te passen in hun omgeving. Van winkelcentra in Shanghai tot een nieuwe metro in Doha en het terugdringen van luchtvervuiling in Los Angeles. Arcadis. Improving quality of life.

Wij werken daar waar onze klanten ons nodig hebben 

Onze 28.000 medewerkers zijn actief in 70 landen over de hele wereld. We verbinden de visie van onze klanten met onze know-how. Onze mensen werken samen om toegevoegde waarde te leveren aan de gebouwde en natuurlijke omgeving.  Arcadis is wereldwijd toonaangevend als ontwerp- en consultancyfirma voor de natuurlijke en bebouwde omgeving. Wij werken samen met onze klanten aan buitengewone en duurzame oplossingen en leveren daarvoor onder meer diensten op het gebied van ontwerp, advies, engineering, project- en programmamanagement. Wij onderscheiden ons door onze getalenteerde en gepassioneerde collega’s. Maar ook de unieke combinatie van expertise gedurende de hele levenscyclus van onze producten, de grondige kennis van de markt en de mogelijkheid om wereldwijd arbeidsomstandigheden en duurzaamheid in onze oplossingen te integreren.

Wie ken jij bij Arcadis? 

Ken jij al mensen bij Arcadis? Misschien heb je al connecties bij Arcadis via LinkedIn. Dat kun je checken door via de link hiernaast in te loggen op je LinkedIn account. Je krijgt dan direct te zien welke connecties jij hebt bij Arcadis.

Duurzaamheid 

Van klimaatverandering tot razendsnelle verstedelijking. Onze wereld wordt steeds complexer. Of het nu gaat om het duurzaam optimaliseren van de ruimte in de stad of het beschikbaar houden van (natuurlijke) grondstoffen in het productieproces, wij behalen uitzonderlijke en duurzame resultaten voor onze klanten. Het is onze passie om de kwaliteit van de leefomgeving duurzaam te verbeteren door waarde toe te voegen op sociaal, economisch en ecologisch vlak: van minder files en meer groen door de ondertunneling van de A2 Maastricht tot 70 procent CO2 reductie met het nieuwe Shell Technology Center aan het IJ in Amsterdam; van gezond zwemwater door het bestrijden van blauwalgen tot een duurzaam afvalstoffenbeleid voor het fabriekscomplex van ASML. Onze mensen werken samen aan het creëren van meerwaarde door gebouwde, sociale en natuurlijke elementen naadloos in te passen in hun omgeving. In onze bedrijfsvoering zijn we klimaatneutraal. We zijn maatschappelijk betrokken en zetten ons in voor een duurzame en leefbare samenleving. Als lid van het World Economic Forum en de World Business Council for Sustainable Development nemen we samen met andere spelers uit het bedrijfsleven het voortouw in het verbeteren van de leefbaarheid van de samenleving.

Bedrijfscultuur 

Informeel
Innovatief
Sociaal
Duurzaam

Locatie hoofdkantoor 

Arnhem

Actief in de branches 

Infrastructuur
Water
Milieu
Gebouwen

Aantal werknemers 

Internationaal: 28.000

Social Media Arcadis 

Delen