WERKEN BIJ HVC
vacature energie

 

 

HVC is Founding Partner van Jobs in Energy.

HVC is verantwoordelijk voor het duurzaam afvalbeheer van haar aandeelhouders. Daarnaast produceert HVC duurzame energie. Deze energie leveren wij aan gemeenten, waterschappen, bedrijven en particulieren. Verder ondersteunen we bij maatregelen om lokaal te verduurzamen. We zetten ons onverminderd in om steeds meer materialen te hergebruiken. Dat doen we door diverse soorten afval apart in te zamelen. HVC is de grootste niet-commerciële afvalinzamelaar van Nederland.

Duurzame energie (warmte, elektriciteit en gas) halen we uit afval, biomassa, wind, zon en geothermie.

HVC KringloopEnergie scoort een 7,7 in top duurzame stroomleveranciers 

HVC hoort met een score van 7,7 bij de ‘Voorlopers’ in de duurzame stroomranglijst die de Consumentenbond, Greenpeace, Natuur & Milieu en WISE elk jaar opstellen. De Voorlopers versnellen de omslag naar een duurzame energievoorziening. HVC produceert zelf energie uit biomassa, wind en zon en biedt deze groene stroom aan onder de naam HVC KringloopEnergie. In het onderzoek werden dertig energieleveranciers die stroom leveren aan Nederlandse huishoudens, beoordeeld op investeringen in stroomopwekking, productie, levering en inkoop van groene stroom.

HVC Medewerkers vertellen 

Joost Moerkerk - operationaal projectleider Projecten in Alkmaar

“Ondergrondse containers plaatsen, minicontainers voor papier in woonwijken afleveren, zorgen dat die ­inzamellocaties opgenomen worden in de route, de medewerkers op de auto’s meenemen in veranderingen in hun dagelijks werk, dat soort dingen regel ik.

John Dekker - teamleider Verlading en Civiel in Alkmaar

“Teamleider worden was altijd al mijn ambitie. Dan kon ik meebeslissen, dingen verbeteren en het bedrijf op  een hoger plan brengen. Ik ben onder aan de ladder begonnen. In 1995 startte ik bij HVC op het overslagstation, en na een aantal maanden werd ik medewerker acceptatie en ging ik afval controleren op locatie Alkmaar.

Wie ken jij bij HVC? 

Ken jij al mensen bij HVC? Misschien heb je al connecties bij HVC via LinkedIn. Dat kun je checken door via de link hiernaast in te loggen op je LinkedIn account. Je krijgt dan direct te zien welke connecties jij hebt bij HVC.

Vacatures 

HVC is het afval- en energiebedrijf van 46 gemeenten en 6 waterschappen. Wij werken aan het inzamelen van afval, terugwinnen van grondstoffen en produceren van duurzame energie. Dit kunnen we alleen door duurzaam en succesvol te ondernemen met gemotiveerde medewerkers. We zoeken daarom naar een optimale fit tussen dromen en doelstellingen van mens en organisatie.

Bedrijfscultuur 

Informeel
Innovatief
Sociaal

Locatie hoofdkantoor 

Alkmaar

Actief in de branches 

Energie
Afvalbeheer

Aantal werknemers 

Nationaal: 750

Social Media HVC 

Delen