VOOR KANDIDATEN

 

Jobs in Energy het Arbeidsmarktplatform voor Kandidaten

 

Jobs in Energy is een online arbeidsmarktplatform dat de arbeidsmarktontwikkelingen in de energiesector toegankelijker en transparanter maakt. Het initiatief biedt U als kandidaat een laagdrempelige toegang tot de energiesector. U kunt op het Jobs in Energy platform vacatures vinden van een omvangrijke en voorname groep bedrijven die actief zijn binnen de energiesector. Jobs in Energy biedt kandidaten de mogelijkheid om in contact te treden met deze bedrijven door te reageren op, of te informeren naar vacatures.

Het aantal vacatures in de energiesector trekt al enige tijd aan, dit bleek al eerder uit Energeia's ArbeidsmonitorDe energiesector is volop in beweging. Dit biedt volop kansen voor bedrijven èn voor kandidaten binnen en buiten de sector. Door vergrijzing ontstaat een steeds grotere vervangingsvraag. Daarnaast is er een sterke groei op het gebied van duurzame energie die leidt tot de vraag naar gespecialiseerd personeel. De roep om vakmensen in zeer uiteenlopende specialismen, functieniveaus en regio’s is luid. 

 

Bekijk, doorzoek èn solliciteer direct via alle vacatures of registreer en blijf op de hoogte via Mijn Account.

Registreer jezelf om gebruik te kunnen maken van een aantal handige voordelen, zoals het opslaan van je favoriete vacatures en het verkrijgen van een vacature-alert bij een matchende vacature. Indien je al een account hebt, dan kun je direct inloggen.

Via Mijn Account bieden wij voor kandidaten tevens de mogelijkheid om hun cv op te slaan en te publiceren in hun eigen CV-Dataroom. Is er een match dan zal (indien de kandidaat hiermee instemt) een contactmoment tot stand worden gebracht via één van onze partners.

 

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag neem dan contact op met Jobs in Energy. 

E: support@jobsinenergy.nl

 

Deze pagina delen via: