VOOR KANDIDATEN

Jobs in Energy: het arbeidsmarktplatform voor kandidaten

Jobs in Energy is een online arbeidsmarktplatform dat de arbeidsmarktontwikkelingen in de energie- en infrasector toegankelijker en transparanter maakt. Het initiatief biedt u als kandidaat een laagdrempelige toegang tot deze sector. U kunt op het Jobs in Energy platform vacatures vinden van een omvangrijke en voorname groep bedrijven die actief zijn binnen de energie- en infrasector. Jobs in Energy biedt kandidaten de mogelijkheid om in contact te treden met deze bedrijven door te reageren op, of te informeren naar vacatures.

De energiesector is volop in beweging. Dit biedt volop kansen voor bedrijven en voor kandidaten binnen en buiten de sector. Door vergrijzing ontstaat een steeds grotere vervangingsvraag. Daarnaast is er een sterke groei op het gebied van duurzame energie die leidt tot de vraag naar gespecialiseerd personeel. De roep om vakmensen in zeer uiteenlopende specialismen, functieniveaus en regio’s is luid.

Ben jij stagiair, student of startende?
Ook dan bieden wij passende vacatures, leertrajecten en leer-werk plekken aan.

Registreer jezelf om gebruik te kunnen maken van een aantal handige voordelen, zoals het opslaan van je favoriete vacatures en het verkrijgen van een vacature-alert bij een matchende vacature.

 

Deze pagina delen via: