VOOR WERKGEVERS

 

Jobs in Energy het Arbeidsmarktplatform voor Werkgevers

 

Jobs in Energy biedt werkgevers binnen de energiesector de unieke mogelijkheid zeer gericht te zoeken op gekwalificeerde kandidaten. Bedrijven binnen de energiesector nodigen wij uit tot het plaatsen van vacatures in het hart van hun doelgroep. Bedrijven bereiken relevante kandidaten tevens door gericht te zoeken in onze databanken met potentiële kandidaten. Bedrijfspresentaties op Jobs in Energy maken uw actuele en toekomstige ambities toegankelijk voor een relevante groep potentiële kandidaten.

Het aantal vacatures in de energiesector trekt al enige tijd aan, dit bleek al eerder uit Energeia's Arbeidsmonitor. De energiesector is volop in beweging. Dit biedt volop kansen voor bedrijven èn voor werknemers binnen en buiten de sector. Door vergrijzing ontstaat een steeds grotere vervangingsvraag. Daarnaast is er een sterke groei op het gebied van duurzame energie die leidt tot de vraag naar gespecialiseerd personeel. De roep om vakmensen in zeer uiteenlopende specialismen, functieniveaus en regio’s is luid.

 

Daarnaast heeft Jobs in Energy de ambitie om hét opleidingsplatform te worden in de energiesector. De energietransitie zal leiden tot nieuwe functies, waaraan andere eisen worden gesteld. Er zullen competenties moeten worden versterkt en ontwikkeld.

Jobs in Energy onderzoekt en publiceert samen met haar partners relevante arbeidsmarktontwikkelingen binnen de energiesector. Deze publicaties bieden kandidaten èn bedrijven een unieke kijk op actuele en toekomstige ontwikkelingen die het werken in de energiesector beïnvloeden.

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten?

 

Wilt u meer informatie over het plaatsen van uw vacatures, adverteermogelijkheden, onze maatwerkoplossingen of hoe u onze partner kunt worden,  neem dan contact op met Jobs in Energy. 

E: support@jobsinenergy.nl

Deze pagina delen via: