VOOR WERKGEVERS

Jobs in Energy: het arbeidsmarktplatform voor werkgevers!

Bedrijven binnen de energie- en infrasector nodigen wij uit tot het plaatsen van vacatures in het hart van hun doelgroep.
Bedrijfspresentaties op Jobs in Energy maken uw actuele en toekomstige ambities toegankelijk voor een relevante groep potentiële kandidaten.

Het aantal vacatures in de energie- en infrasector trekt al enige tijd aan. De energiesector is volop in beweging.
Dit biedt volop kansen voor bedrijven èn voor werknemers binnen en buiten de sector. Door vergrijzing ontstaat een steeds grotere vervangingsvraag. Daarnaast is er een sterke groei op het gebied van duurzame energie die leidt tot de vraag naar gespecialiseerd personeel. De roep om vakmensen in zeer uiteenlopende specialismen, functieniveaus en regio’s is luid.

Daarnaast heeft Jobs in Energy de ambitie om hét opleidingsplatform te worden in de energie- en infrasector. De energietransitie zal leiden tot nieuwe functies, waaraan andere eisen worden gesteld. Er zullen competenties moeten worden versterkt en ontwikkeld.

Jobs in Energy onderzoekt en publiceert samen met haar partners relevante arbeidsmarktontwikkelingen binnen de energiesector. Deze publicaties bieden kandidaten èn bedrijven een unieke kijk op actuele en toekomstige ontwikkelingen die het werken in de energiesector beïnvloeden.

 

Deze pagina delen via: