PARTNERS

 

Partners

Samen met haar partners heeft Jobs in Energy een online arbeidsmarktplatform dat de arbeidsmarktontwikkelingen in de energiesector toegankelijker en transparanter maakt gelanceerd. Het initiatief biedt kandidaten een zeer laagdrempelige toegang tot de energiesector. Jobs in Energy biedt werkgevers binnen de energiesector de unieke mogelijkheid zeer gericht te zoeken op gekwalificeerde kandidaten.

Partners kunnen gedurende een jaar onbeperkt vacatures plaatsen, op de homepage is een bannerpositie beschikbaar voor een logo van onze partners.

Elke partner heeft een eigen online partnerpagina op de website van Jobs in Energy. Daarop kan de partner zijn eigen bedrijfsprofiel zichtbaar weergeven en evenementen aankondigen. Maar ook haar eigen visie op de arbeidsontwikkelingen, ander relevant nieuws en haar corporate values kunnen daarop worden geplaatst. De partner-pagina is het online digitale visitekaartje van onze partners. Alles wat onze partner hier invult wordt zichtbaar voor andere partners en bezoekers in het hart van de Energie-doelgroep.

Daarnaast kunnen  in overleg met onze partners nieuwsitems worden doorgeplaatst naar de nieuwsbrief en doorgelinkt naar de sociale media sites.

De energiesector ondergaat een forse transformatie. Dat betekent dat veel banen verdwijnen, maar dat er ook weer nieuwe banen beschikbaar komen. Veel nieuwe bedrijven zijn actief en er zijn veel nieuwe initiatieven. Dat alles leidt tot een arbeidsmarkt die sterk in beweging is.

Jobs in Energy beoogt vraag en aanbod bij elkaar te brengen, bedrijven in de gelegenheid te stellen zich op de arbeidsmarkt te presenteren en belangstellenden hun wensen kenbaar te laten maken.

 

PartnersPartners

Partners

 

photo-1467579424161-6bbc141569d7-2jpg

 

Jobs in Energy begeleidt organisaties bij de vervulling van vacatures voor functies binnen de volgende sectoren:

  • Alternatieve Brandstoffen LNG / H2;
  • Energiediensten;
  • Energieproductie;
  • Infrastructuur en distributie;
  • Installatiewerkzaamheden;
  • Nutsbedrijven;
  • Offshore diensten;
  • Olie en gas;
  • Overheid en
  • Wind, zon en duurzame opwekking.

 

Bent u geïnteresseerd om een Partner te worden van Jobs in Energy? De voordelen zijn legio, u betaald eenmalig een jaarlicentie en mag onbeperkt vacatures plaatsen. U heeft extra promotie mogelijkheid op de homepage, partnersite en in de nieuwsbrief en u heeft toegang tot de CV Databank van de Energy Professionals.

Wilt u meer informatie over hoe u onze partner kunt worden, neem dan contact op met Jobs in Energy.

T: 0031 (0)10-340 0716
E: support@jobsinenergy.nl

 

photo-1462703704576-e8d0d5887e56-2jpg

Deze pagina delen via: