PARTNERS

 

Jobs in Energy het Arbeidsmarktplatform voor Partners

 

Bent u geïnteresseerd om een Partner te worden van Jobs in Energy? De voordelen zijn legio, u betaalt eenmalig een jaarlicentie en mag een jaarlang vacatures plaatsen. U heeft extra promotie mogelijkheid op de homepage, partnersite en in de nieuwsbrief en u heeft toegang tot de cv Databank van de Energy Professionals.

Alle voordelen voor het partnerschap van Jobs in Energy:

Elke Partner van Jobs in Energy beschikt  over een eigen partnerpagina. Daarin kan het bedrijfsprofiel worden aangemaakt en evenementen worden aangekondigd. Maar ook de visie op de arbeidsontwikkelingen, ander relevant nieuws en de corporate values kunnen hier worden geplaatst. De online partnerpagina is het digitale visitekaartje. Alles wat wordt íngevuld, wordt zichtbaar voor andere partners en bezoekers in het hart van de doelgroep.

Daarnaast kunnen in overleg nieuwsitems worden doorgeplaatst naar de nieuwsbrief en doorgelinkt naar de sociale media sites. 

 

Tevens mogen Partners onbeperkt vacatures plaatsen (conform lidmaatschap). Daarnaast krijgt een partner een bannerpositie op de homepage en worden de vacatures ook getoond op de homepage in de vacature-carrousel. Daarnaast beschikt Jobs in Energy inmiddels over een hoogwaardig gevulde CV-Dataroom waarnaast de vacatures van de Partners worden gelegd. Is er een match dan zal (indien de kandidaat hiermee instemt) een contactmoment tot stand worden gebracht door middel van het versturen van zijn of haar cv.

Partnerschap kan vanaf € 2.000,- tot € 5.000,- per jaar. Afhankelijk van het aantal vacatures. Wij laten de partners daar graag zelf een inschatting van maken. Onderstaand een voorgestelde staffel.

  • max. 15 vacatures per jaar - € 2.000,-
  • onbeperkt aantal vacatures per jaar - € 5.000,-

Met trots, onze partners 

Met trots presenteren wij onze partners. Partners van Jobs in Energy hebben samen dit online arbeidsmarktplatform mogelijk gemaakt met het doel de arbeidsmarktontwikkelingen in de energiesector toegankelijker en transparanter te maken. Meer informatie over onze Partners leest u via de afzonderlijke Partner-Pagina's. 

 

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag neem dan contact op met Jobs in Energy. 

E: support@jobsinenergy.nl

 

Deze pagina delen via: