Wie zijn wij?

Wij zijn Jobs in Energy!

Het arbeidsmarktplatform voor de duurzame infra sector! Onze doelstelling is om de arbeidsmarktontwikkelingen binnen deze mooie en brede sector, toegankelijker en transparanter te maken voor zowel de potentiële kandidaten als de werkgevers.

Voor kandidaten

Jobs in Energy biedt kandidaten een laagdrempelige toegang tot de duurzame infra sector. Zij kunnen op Jobs in Energy vacatures vinden van bedrijven die actief zijn binnen de infra en energietransitie. Jobs in Energy biedt kandidaten de mogelijkheid om in contact te treden met deze bedrijven door te reageren op vacatures. Tevens kunnen kandidaten zichzelf inschrijven voor onze job-alert. Hierdoor krijgen zij een melding per e-mail, als er een passende vacature online komt in de door hun aangegeven zoek regio.  

Voor Werkgevers

Jobs in Energy beoogt vraag en aanbod bij elkaar te brengen, door bedrijven in de gelegenheid te stellen zich op de arbeidsmarkt te presenteren en belangstellenden hun wensen kenbaar te laten maken. Wij bieden bij Jobs in Energy de mogelijkheid om vacatures te plaatsen binnen de mooie branche van de energietransitie, maar ook de brede infra gerelateerde branche. Uiteraard is het ook een mogelijkheid om partner te worden van Jobs in Energy. Wij zullen hieronder meer uitleg geven over deze mogelijkheid.

Partners

Met trots presenteren wij onze partners. De partners van Jobs in Energy hebben samen dit online arbeidsmarktplatform mogelijk gemaakt met het doel de arbeidsmarktontwikkelingen in de energiesector en de infrasector toegankelijker en transparanter te maken. Wij bieden vele mogelijkheden voor u als partner van Jobs in Energy. Zo wordt u extra gepromoot op onze website door middel van een logo én een directe link naar uw website. Tevens wordt uw organisatie ook benoemd op onze LinkedIn pagina, waarbij er ook een directe link zal staan naar uw website. Daarnaast bent u welkom op onze jaarlijkse bijeenkomst, om te kunnen sparren met collega's, nieuwe mogelijke werknemers te ontmoeten, het team achter Jobs in Energy te ontmoeten en te luisteren naar presentaties van de laatste nieuwe innovaties binnen de energiesector en de infra. Kortom een mooie dag om connecties uit te breiden, kennis op te doen en kennis te maken met misschien wel uw nieuwe medewerker! Heeft u zelf interesse om partner te worden neemt u dan contact met ons op.